Kwaliteit

Certificaten

Continue kwaliteit gewaarborgd met certificeringen

Door onze sterke spitskoolrassen leveren we daadwerkelijk altijd dezelfde kwaliteit. Het hele jaar door krijgt u bij ons de lekkerste spitskool. Door samenwerking met de beste veredelaars worden de rassen die wij verbouwen steeds beter, smakelijker en sterker. Dat is ook nodig in een wereld waarin het klimaat steeds onvoorspelbaarder wordt. De kwaliteit die we leveren wordt gewaarborgd met verschillende certificeringen (GLOBAL GAP, PlanetProof, QS Qualität und Sicherheit GmbH*, SKAL Bio Controle).

*QS-ID: 4953113163575

Capaciteit

Altijd spitskool op voorraad

Ons streven is om altijd te kunnen voldoen aan uw vraag. Of het nu gaat om een pallet per maand, of om dagelijkse levering, wij hebben altijd de hoeveelheid dagverse spitskool beschikbaar die u op dat moment nodig heeft. Hoe dit kan? Door de manier waarop we oogst garanderen van verschillende landerijen en door onze opslagmethode. De handel in dagverse groenten is een dynamisch proces waarin we bij TB&S uitblinken.

Duurzaamheid

Duurzaam telen en verwerken

Bij TB&S zijn we bewust bezig met duurzaam telen. Binnen ons productieproces werken we graag met zo weinig mogelijk gewasverzorgingsmiddelen en meststoffen. Een van de resultaten daarvan is een schoner wateroppervlak.
Om verspillingen te reduceren doneren we de ‘buitenbeentjes’ aan de voedselbank Nederland. Reststromen uit de productie worden afgevoerd naar lokale veehouders en biovergisters. De mest en digestaat die daaruit vrijkomen worden vervolgens aangevoerd op ons land waar wij onze producten telen.
Om de kwaliteit te waarborgen tijdens de bewaring en verwerking is energie nodig, heel veel energie. TB&S heeft ervoor gekozen een kleine 4 duizend zonnepanelen op het dak te plaatsen die in de energiebehoefte van het bedrijf voorzien. Dit maakt dat TB&S energieneutraal is. 

Continue kwaliteit gewaarborgd met certificeringen

LOGO SPITSKOOL (3)

Door onze sterke spitskoolrassen leveren we daadwerkelijk altijd dezelfde kwaliteit. Het hele jaar door krijgt u bij ons de lekkerste spitskool. Door samenwerking met de beste veredelaars worden de rassen die wij verbouwen steeds beter, smakelijker en sterker. Dat is ook nodig in een wereld waarin het klimaat steeds onvoorspelbaarder wordt. De kwaliteit die we leveren wordt gewaarborgd met verschillende certificeringen (GLOBAL GAP, QS Qualität und Sicherheit GmbH, SKAL Bio Controle).